Persbericht: cursus fotobewerking Fotoslag Slagharen

Persbericht: cursus fotobewerking

De aanschaf van digitale fotocamera’s neemt toe. Naast deze trend nemen tegenwoordig ook mensen graag een foto met hun mobieltje of tablet. Je hebt die mooie opname  gemaakt en dan zie je een boom, auto of andere obstakels staan die je er eigenlijk niet op wilt hebben.

FotoSlag organiseert daarom het nieuwe verenigingsjaar 2018een cursus van totaal 4-5 dagedelen voor haar leden om zich eigen te maken hun foto’s mooier te maken en ze zelf bewerken tot perfecte beelden.

Deze cursus is een aanrader voor amateurfotografen die alle mogelijkheden van hun digitale foto willen leren kennen en zelf hun foto’s willen bewerken tot prachtige beelden.

In de cursus “Digitale beeldbewerking” leer je met welke technieken je je foto’s kunt verfraaien en aanpassen. Daarbij wordt gestart met de basistechnieken maar komen ook de meer geavanceerde technieken aan bod.

Je leert werken met Adobe Photoshop Elements, een programma dat hiervoor uitstekend geschikt is.

Bij de cursus krijg je software, digitale beelden, hulpbestanden en oefenopgaven. Je kunt dus meteen aan de slag.

Als je je aanmeldt als lid van FotoSlag ( contributie per kalenderjaar € 32,50) is de cursus gratis. Andere belangstellenden betalen éénmalig een bedrag van € 85,= inkl. cursusmateriaal, koffie/thee.

Na opgave ontvangt u bijtijds de locatie gegevens ( in Slagharen ), data en tijden van de bijeenkomsten.

Voor nader info: hermanleemhuis@hetnet.nl / 0523682680

About The Author

Related posts