19 juni 2019 : Laatste bijeenkomst voor de vakantie van FotoSlag

PERSBERICHT

19 juni 2019 : Laatste bijeenkomst voor de vakantie van FotoSlag

Voor deze bijeenkomst is clublid en penningmeester Johan de Lange gevraagd om, in verband met de vakantie van onze leermeester, beroepsfotograaf, voorzitter en manusje van alles Edward Boer, een workshop te geven over hoe je foto’s maakt van een stilleven.

Het lijkt simpel maar dat het nog niet zo eenvoudig is bleek na de pauze toen de aanwezige leden zelf hun meegebrachte voorwerpen moesten fotograferen. 

Voor het fotograferen van een stilleven kun je alle tijd nemen en bepaal je zelf tot in de puntjes de aankleding, compositie en lichtval. Omdat je zelf zoveel invloed hebt is het fotograferen van een stilleven de perfecte manier om te oefenen met het neerzetten van een sterke sfeer.

Begin september zal de draad weer worden opgepakt met een uitje naar het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Het verkennen van het gebied is een ontdekkingsreis, waardoor je ook Nederland en de Nederlanders beter leert kennen. Kraamkamer voor bijzondere plant- en diersoorten en uitvalsbasis voor de (beginnende) amateurfotograaf.

Mocht je tussentijds nadere informatie over FotoSlag willen hebben of lid willen worden kijk dan eens op onze internetsite (www.fotoslag.nl )  klik dan op het kopje “FOTOSLAG” of op het kopje “LID WORDEN”.

Het bestuur en leden van FotoSlag wensen de bezoekers van onze site, sponsoren en mede burgers een prettige en zonnige vakantieperiode toe!

Related posts