Afscheid Jan Verschuur

Ik diegene die zei dat als je ergens in een bestuur plaats neemt moet je je tijd wel uitzitten. Ik had toen ik die woorden voor de eerste keer uitsprak nog niet met het woord integriteit te maken gehad. Zeg dus niet zo snel nooit nooit. En nooit duurt ook nog eens heel lang.

Daarom neem ik ook afscheid als bestuurslid van het Dorpsbelang Slagharen.

Afgelopen zaterdag gebeurde dat op onze jaarlijkse BBQ.

Heb het met heel veel plezier gedaan en kan zeggen dat we de afgelopen jaren goed aan de weg hebben getimmerd, met z’n allen een mooie dorpsvisie gerealiseerd en waaruit nu al meerdere punten ook daadwerkelijk zijn uitgevoerd.

Op het maatschappelijke vlak zal ik nog zekers betrokken zijn bij het Dorpsbelang Slagharen, ik ga me inzetten voor de werkgroep “Slagharen Schoon”. En ga me in een aantal ander werkgroepen sterk maken om Slagharen leefbaar te houden voor nu en in de toekomst.

Ik wens het huidige bestuur veel plezier toe bij het uitvoeren van de plannen die er op stapel staan. En we gaan elkaar zeker nog vaak spreken.

Was getekend jullie Secretaris

Jan Verschuur.

P.S. hou sociale media in de gaten omtrent “Slagharen Schoon

Related posts