Laatste Nieuws
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bengelpop

7 september 2019 @ 13:00 - 8 september 2019 @ 01:00

Familiefestival in Slagharen ter ere van 50-jarig bestaan

Op 7 september a.s. viert Speeltuinvereniging de Belhamels in Slagharen haar 50-jarig jubileum. Dit doen zij met een familiefestival voor jong én oud. Iedereen is welkom, ook als je geen lid van de speeltuin bent.

De speeltuin wordt voor deze speciale dag helemaal omgebouwd tot een waar festivalterrein. De dag begint om 13.00 uur met het kinderfeest: spelen, lekker smikkelen en dansen bij de kinderdisco. Vanaf 17.00 uur begint het live muziekfeest met Berry and the Pacemakers, zij spelen rock and roll en dansmuziek met een hoog meezinggehalte! The Green Monkeys sluiten de avond af met een spetterend optreden. Ook is DJ Melvin aanwezig! Hij zorgt voor de feestmuziek tussen de bands door. Er is geen kaartverkoop, de entreeprijs mag zelf bepaald worden op basis van een vrije gift. Gedurende de dag zijn er verschillende foodtentjes met live BBQ-cooking en andere versnaperingen en er is een grote bar voor de nodige drankjes. Voor het eten en drinken zijn consumptiebonnen te koop.

De opbrengst van deze dag komt geheel ten goede aan de speeltuin, het bestuur wil de speeltuin graag renoveren en een nieuw speeltoestel plaatsen. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door een groep vrijwilligers en een groot aantal sponsoren

Gegevens

Begin:
7 september 2019 @ 13:00
Einde:
8 september 2019 @ 01:00
Site:
https://www.facebook.com/DeBelhamels/posts/378779899426436

Locatie

Speeltuin de belhamels