FotoSlag laat het weer zien

FotoSlag laat het weer zien in een bijzondere foto-expositie

Vanaf 27 maart kunt u de komende vijf maanden in verzorgingshuis Van Dedem Marke in Dedemsvaart een bijzondere fototentoonstelling bezoeken.

De ca. 30 foto’s van verschillende aard zijn gemaakt door leden van fotoclub Fotoslag uit Slagharen en laten de brede fotografische interesse zien van de fotografen.

Fotoslag bestaat in 2020 tien jaar en is in die periode uitgegroeid van een klein clubje van enthousiaste hobbyisten naar wat het nu is: een dynamische vereniging met ruim 40 leden.

Tijdens de maandelijkse bijeenkomsten wordt telkens een nieuw onderwerp behandeld. Dat gebeurt door de leden eerst een presentatie te geven met daarin o.a. allerlei tips waarna de praktijk volgt door middel van een workshop. 

Vaak wordt het geleerde ook in de praktijk gebracht tijdens het maandelijkse clubuitje naar een interessante locatie.

Alle soorten fotografie komen dan aan bod, van architectuur tot macro en van portret tot landschap.

Wilt u meer weten over fotoclub Fotoslag of wilt u een keer vrijblijvend één van de clubbijeenkomsten bijwonen neem dan contact op met Herman Leemhuis, email secretaris@fotoslag.nl 

De tentoonstelling in Van Dedem Marke, De Tjalk 49, 7701 LR Dedemsvaart, is gratis te bezoeken tijdens de reguliere openingstijden.

Foto: Gert Tempelman

Related posts