FotoSlag laat ze vliegen

Sponsoren zijn voor clubs en verenigingen zeer waardevol, zeker voor de kleinere.

Tot de bedrijven die fotoclub FotoSlag uit Slagharen jaarlijks steunen behoren ondermeer Peters Hout & Bouwmaterialen en Kosse Installatietechnieken uit Slagharen.

Hoewel sponsoren er bij voorbaat niet van uitgaan dat de betreffende club of vereniging iets terugdoet als dank voor de financiële bijdragen, vindt fotoclub FotoSlag dat daar  best eens wat tegenover mag staan.

Immers door hun sponsoring kon de club zeer nuttige investeringen doen.

Vorig jaar al bood FotoSlag twee sponsoren een rondvlucht aan en ook dit jaar gingen weer, als dank voor hun belangrijke ondersteuning gedurende de achterliggende jaren, twee sponsoren hun woning en bedrijf vanuit de lucht bekijken.

Edward Boer, piloot en voorzitter van FotoSlag, had voor 6 april een interessant programma samengesteld.

Na ontvangst met koffie in het restaurant  “Fly & Food” op Vliegveld Hoogeveen volgde een rondvlucht boven Slagharen en omgeving in een Cessna 172.

Na terugkeer kreeg men een rondleiding op het Vliegveld Hoogeveen met o.a. historische luchtvaart, zweefvliegen, motorvliegen en parachutespringen.

De spectaculaire middag werd besloten met een drankje en hapje in het restaurant.

FotoSlag wilde met deze middag nog maar eens benadrukken hoe waardevol de steun van Peters Hout & Bouwmaterialen en Kosse Installatietechnieken is en hoopt op een nog jarenlange samenwerking.

Related posts