Hardenberg houdt nieuwjaarsreceptie op dinsdag 3 januari

Hardenberg houdt nieuwjaarsreceptie op dinsdag 3 januari

  • Gemeentehuis Hardenberg

Hardenbergen – De gemeente Hardenberg houdt op dinsdag 3 januari haar nieuwjaarsbijeenkomst in het gemeentehuis. Alle inwoners, ondernemers, verenigingen en instellingen zijn welkom.

De nieuwjaarsbijeenkomst biedt een mooie gelegenheid om samen terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken op 2017. Door een afwisselend programma hoopt de gemeente een breed publiek aan te spreken en zo gezamenlijk van start te gaan in het nieuwe jaar. Burgemeester Snijders begint de avond dan ook met een nieuwjaarstoespraak.

Vervolgens kunnen de bezoekers luisteren naar een zeer interessante presentatie van Prof. Dr. Peter Mueller, die speciaal voor deze gelegenheid naar Hardenberg komt en vervolgens wordt ook de uitslag van de verkiezing ‘Gewoon Doener van het jaar’ bekend gemaakt. Na het officiële gedeelte van deze avond is er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en tijd voor een hapje en drankje. Een muzikale bijdrage wordt verzorgd door singer-songwriter Jord Brinkhuis.

Verkiezing ‘Gewoon Doener van het jaar 2016

De gemeente Hardenberg heeft gemerkt dat de mentaliteit van de inwoners of ondernemers vaak van doorslaggevende betekenis is geweest. Deze inwoners en of ondernemers vinden dit vaak heel gewoon en vanzelfsprekend, maar de gemeente Hardenberg vindt dit bijzonder en wil een persoon tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in het zonnetje zetten. De winnaar van de verkiezing ‘Gewoon Doener van het jaar 2016’ wordt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst bekendgemaakt.

About The Author

Related posts