Jaarvergadering Plaatselijk Belang Slagharen

Op maandagavond 1 november hielden wij onze algemene ledenvergadering in Het Kronkelhonk. Onder grote belangstelling presenteerden de werkgroepen, die ontstaan zijn naar aanleiding van de dorpsvisie, hun voortgang van afgelopen jaar. 

Na het welkomstwoord door voorzitter Leonie Kremer werden de activiteiten en notulen van de afgelopen 2 jaar doorgenomen. De verschillende werkgroepen hielden een korte presentatie. Gewoon Gezond Slagharen liet zien welke activiteiten ze hadden georganiseerd en hoe er contact werd gehouden met de inwoners, ondanks de beperkende maatregelen. Ook de werkgroep Samen Sterk Slagharen, waar veel verenigingen en stichtingen bij aangesloten zijn, gaf een terugkoppeling over de vorderingen tijdens deze periode. De werkgroep Ruimtelijk Inrichting heeft ook enorm veel werk verzet. De knelpunten zijn in kaart gebracht en samengevat in een mooi document dat ook digitaal ter inzage ligt. U kunt deze vinden op de website van Plaatselijk Belang Slagharen.

Jan Nieuwenhuis voorzitter van Hartveilig Hardenberg overhandigde een AED aan voorzitter Leonie Kremer voorzitter van Plaatselijk Belang Slagharen.

Daarnaast zijn er vier nieuwe AED’s aangeschaft voor Slagharen, dit mede dankzij giften en inzamelingsacties van verenigingen, ondernemers en inwoners. Jan Nieuwenhuis voorzitter van Hartveilig Hardenberg overhandigde een AED aan voorzitter Leonie Kremer voorzitter van Plaatselijk Belang Slagharen. De nieuwe gebiedswethouder Nico Lansink Rotgerink was eveneens aanwezig en stelde zichzelf voor aan de aanwezigen. Na afloop van de ledenvergadering werd nog nagepraat door aanwezigen onder het genot van een hapje en drankje.

Related posts