Jaarvergadering “Stichting senioren Advies gemeente Hardenberg”

      ‘Hoezo ouderen geen vervoer?’

DATUM: Dinsdag 16 april 2019

TIJD: Van 14.30 tot 16.00 uur

LOCATIE: Boomstammenrestaurant in Hardenberg

Geachte contactpersonen van de Stichting Senioren Advies gemeente Hardenberg, vertegenwoordigers van de Ouderenbonden en Plaatselijk Belangen/Wijkverenigingen, de Stuw, woningbouwverenigingen, participatieraad van de gemeente Hardenberg en de gemeente Hardenberg,

Graag nodigen wij u uit voor de Jaarvergadering van onze Stichting Senioren Advies gemeente Hardenberg (SAH).

Op deze jaarvergadering kunt u kennisnemen van onze activiteiten het afgelopen jaar en wat we in 2019 op de agenda hebben.

SAH vindt binding/noaberschap in wijken en kernen van groot belang. Initiatieven van vervoer in de wijk door bewoners van de wijk zijn waardevol en succesvol. Daarom brengen wij ‘Haal oe Breng oe’ onder de aandacht. Naast de praktische hulp een medebewoner te vervoeren is er een belangrijk neveneffect. Namelijk het doorbreken van de negatieve spiraal van eenzaamheid. Vaak is de chauffeur een bekende uit de wijk en tijdens het contact kunnen vaak andere vragen worden beantwoord. Want ons kent ons. Henny Aalbers van Nieuwleusen Synergie komt ‘Haal oe Breng oe’ toelichten. In Nieuwleusen is binnen anderhalf jaar de 1500e passagier verwelkomd.

Ook kunt u kennismaken met Willemien Tuin, sinds vorig jaar mantelzorgcoördinator van de gemeente Hardenberg.

Graag horen we of u bij de jaarvergadering aanwezig zult zijn. Opgave kan bij de secretaris.

Met vriendelijke groet,

Laura Antuma-Duisterwinkel, secretaris SAH

lantuma@antuma.nl of 06-46676270

Related posts