Laatste bouwkavel Moeshoek verkocht

  • Het laatste bouwkavel op bedrijventerrein Moeshoek is uitgegeven.

Aan de westkant van Slagharen ligt het bedrijventerrein Moeshoek. Het bedrijventerrein biedt een combinatie van werken en wonen en is bedoeld voor vestiging van de lichtere milieucategorieën. Het woon-werkgebied is gerealiseerd op het terrein waar voorheen de parkeerplaatsen en de kartbaan van de Bonte Wever lagen. Hier is ruimte voor 19 kavels. Bedrijven in de lichtere milieucategorieën kunnen zich hier vestigen.

Nu de laatste bouwkavel van ruim 1600 vierkante meter op het bedrijventerrein in Slagharen is uitgegeven laten de lokale ondernemers er geen gras over groeien. Het bedrijventerrein “Moeshoek” in Slagharen is een bedrijventerrein waar klein en middelgrote bedrijven zich gevestigd hebben. Ondertussen zijn er bedrijven gevestigd zoals DS afrasteringen, Vechtdal schilders, Klok bestrating, Marsman Precisie Metaal, Kosse installatie Techniek, Cow Support Holland, Peters Bouwmaterialen, Koel Catering, Totaal Techniek. Joost van der Meulen heeft het laatste deel van terrein gekocht dat wordt gebruikt voor de nieuwbouw van Cow Support Holland en een locatie waar acht huur-units komen die zowel zakelijk als privé gehuurd kunnen worden.

Onderling overleg

Tussen de ondernemers onderling is goed overleg, zo gaat Cow Support Holland verhuizen naar het nieuw te bouwen pand waardoor Marsman Precisie metaal de mogelijkheid heeft om verder te groeien. De keus bij de bouw valt tevens op lokale ondernemers zoals levering van bouwmaterialen, aannemers en installateurs, bestrating, schilder. Een goede samenwerking en gunning in een hechte gemeenschap is belangrijk volgens de ondernemer. Medio September zullen de laatste werkzaamheden plaatsvinden waarna de gemeente Hardenberg aan zet is om het bedrijventerrein “woonrijp” te maken. Hiermee is het bedrijventerrein vol in gebruik en is een aanwinst voor Slagharen en omstreken.

(bron: www.detoren.net)

Related posts