Nieuwe website “FotoSlag”

 

 

PRESS RELEASE

Nieuwe website
Fotoclub FotoSlag, uit Slagharen, lanceert vandaag haar nieuwe SSL gecertificeerde website in binnen- en buitenland. ‘Inspirerend, eenvoudig, overzichtelijk’, zo noemen de twee actieve clubleden die er maanden aan hebben gewerkt. Daarbij is nadrukkelijk ook rekening gehouden met de nieuwe wetgeving Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) Bezoekers kunnen op onze site lezen het Privacyverklaring Vereniging FotoSlag. In dit document is de Privacyverklaring uitgewerkt van “Vereniging FotoSlag” zoals opgericht op 1 december 2010. Dat wij zorgvuldig met persoonsgegevens omgaan is vanzelfsprekend, daar was voor ons geen AVG voor nodig. Conform deze wetgeving hebben we in dit document wel voor onze website bezoekers uiteengezet hoe wij met persoonsgegevens omgaan en met welke partijen wij welke gegevens delen. Door het beveiligde deel van de website als opslagmedium te gebruiken, kunnen we personen waarvan de gegevens zijn opgeslagen, eveneens toegang bieden tot een overzicht van de van hun vastgelegde gegevens waardoor volledige transparantie ontstaat. Na maanden van brainstormen, ontwerpen, bouwen en puntjes op de i zetten is het zover: de lancering van onze nieuwe website, https://www.fotoslag.nl
Bekijk de verbeterde agenda, zoekfunctie en navigatie en wat FotoSlag te bieden heeft en wat ze zoal doen. In de agenda vindt u gemakkelijk het programma en de datum van de bijeenkomsten bijvoorbeeld.
De nieuwe site is ook geschikt voor mobiel en tablet, zodat belangstellenden ons altijd en overal informatie over FotoSlag kunnen bekijken. Op 19 september was er een ledenbijeenkomst plaats. Door de bouwers van de nieuwe FotoSlag website werd er aandacht aan besteed en vooral ook uitlegt wat de bedoeling is met de verschillende opties op de site. Nadat alle opties en mogelijkheden waren besproken werden er enkele wijzigingen aangebracht die de website bouwers nog zullen verwerken. Bezoekers van onze website worden nadrukkelijk gevraagd hun mening/op-of aanmerking via secretaris@fotoslag.nl kenbaar te maken.

About The Author

Related posts