Slagharen en omstreken neemt massaal afscheid van Thunder Loo

  •  

  • Slagharen – Buurtbewoners uit Slagharen, Lutten, Oud-Lutten, Keiendorp, Schuinesloot en De Belt hebben woensdagavond massaal afscheid genomen van ‘hun’ Thunder Loop in Attractiepark Slagharen.

De directie van het park gaf eerder aan dat de befaamde attractie zijn langste tijd heeft gehad. De meest in het oog springende attractie werd in 1979 in gebruik genomen en was de eerste achtbaan van Nederland waarin je over de kop ging. De Thunder Loop, die eerder onder Looping Star in zijn 37-jarige bestaan miljoenen passagiers liet gillen van vreugde en soms een beetje angst inboezemde.

Wouter Dekkers (General Manager) hield nog een korte presentatie over de vernieuwde achtbaan Gold Rush en de toekomstplannen van het vakantiepark.

Op zondag 2 oktober rijdt de Thunder Loop zijn laatste ritjes: één voor alle fans, één voor de medewerkers en tijdens het laatste rondje blijft de achtbaan symbolisch leeg. Dekkers gaf aan dat naar verwachting de nieuwe achtbaan ’Gold Rush’ het bezoekersaantal beduidend zal verhogen.

About The Author

Related posts