Succes voor Fotoslag clublid Freddy Klok

Persbericht:  SUCCES VOOR FOTOSLAG CLUBLID FREDDY KLOK

Het clublid Freddy Klok van fotoclub FotoSlag uit Slagharen ontving onlangs voor deze prachtige high-key opname het certificaat “Master Of Photography”.

Freddy kreeg het certificaat van de “Club of Black and White Photography”, een privé Facebook-groep met ruim 56.000 leden.

De jury van deze onder fotografen alom gerespecteerde groep beoordeelt maandelijks duizenden zwart-wit foto’s en uitsluitend de allerbesten ontvangen het felbegeerde certificaat “Master Of Photography”.

Freddy Klok, lid van fotoclub FotoSlag uit Slagharen, gebruikte zijn talent en de kennis die hij onder andere heeft opgedaan tijdens één van de clubbijeenkomsten van FotoSlag om deze indrukwekkende foto te maken.

Tijdens de maandelijkse ledenbijeenkomsten van FotoSlag wordt telkens een nieuw thema behandeld. Afgelopen februari gaf fotografie docent en voorzitter Edward Boer een les en workshop over “High Key fotografie” waarna de leden het geleerde enthousiast in de praktijk brachten en Freddy Klok was één van hen.

Als u nieuwsgierig bent geworden en meer wilt weten over FotoSlag kijk dan op www.fotoslag.nl.

Wilt u het jaarprogramma gratis thuis ontvangen stuur dan een e-mail naar hermanleemhuis@hetnet.nl of bel met 0523682680.

Related posts