Trainer Van Klinken ook volgend seizoen trainer EMMS 1

Trainer Henk van Klinken zal ook volgend seizoen trainer zijn van v.v. EMMS uit Slagharen. Deze week bereikte het EMMS bestuur overeenstemming met de trainer en de rest van de technische staf over een contract voor één seizoen. Van Klinken is bezig aan zijn tweede seizoen bij v.v. EMMS. Hij werkte in het verleden als hoofdtrainer bij DZOH (Emmen), Zwartemeerse Boys, WKE, Hollandscheveld en CEC uit Emmer-Compascuum.

Met een keurige handhaving in de derde klasse werd vorig seizoen de sportieve doelstelling door Van Klinken behaalt. Dit jaar presteert v.v. EMMS onder zijn leiding zelfs boven verwachting. Het elftal draait mee in de bovenste regionen van de derde klasse. Daarbij wordt veelvuldig gebruik gemaakt van doorstromende, talentvolle jeugdspelers.

Van Klinken geeft aan het bij EMMS goed naar zijn zin te hebben en deelt de mening dat het tot nu toe sportief goed is gegaan. “Misschien hebben we soms iets teveel gekregen, maar zeker ook soms te weinig. Indien wij dit seizoen bij de eerste zes eindigen, hebben we het goed gedaan. We willen wel meer en momenteel staan we er goed voor. Maar alles staat vrij dicht bij elkaar. Het is afwachten hoe we uit de winterstop komen.”

Ten opzichte van de verwachtingen voor volgend seizoen is de trainer voorzichtig: “Het is afhankelijk welke spelers er doorgaan, weggaan en bijkomen. Ik ben er nu nog niet mee bezig. Wel ben ik blij dat er wederom enkele jonge spelers aan de selectie kunnen worden toegevoegd.”


Ga naar de bron van dit bericht

De informatie in bovenstaande bericht komt rechtstreeks van de website van de desbetreffende nieuwsdienst, vereniging of instelling.
Plaatselijk Belang Slagharen is niet verantwoordelijk voor de inhoud van bovenstaand bericht.

About The Author

Related posts