Uitwisseling fotoclubs ‘De Reestkiekers’ uit Balkbrug en ‘FotoSlag’ uit Slagharen

 

Uitwisseling fotoclubs

In december 2016 kwam de besturen van fotoclub ‘De Reestkiekers’ uit Balkbrug en ‘FotoSlag’ uit Slagharen bij elkaar om van gedachten te wisselen over of en hoe ze elkaar van dienst konden zijn. ‘De Reestkiekers’ is onderdeel van ‘Vereniging Natuurwerkgroep de Reest’ en houdt zich alleen bezig met natuurfotografie. ‘FotoSlag’ houdt zich bezig met diverse onderdelen van fotografie. Afgesproken werd om elkaar te versterken waar mogelijk en aan uitwisseling te doen.

Als eerste werden de leden van ‘De Reestkiekers’ daarom  door ‘FotoSlag’ uitgenodigd voor het bijwonen van een clubavond op 15 februari bij Grandcafé De Kamer in Slagharen waar Edward Boer, fotograaf en lid van ‘FotoSlag’ een cursus verzorgde over het maken van panoramafoto’s. Met ieder toestel, spiegelreflex of compact, is het mogelijk een panoramafoto te maken aldus Edward Boer.

De aanwezige leden van ‘De Reestkiekers’ en ‘FotoSlag’ hebben deze avond genoten maar zijn zeker ook wijzer geworden van de uitleg en alle tips van Edward Boer.

Mensen die nader informatie willen of lid willen worden kunnen kijken op www.fotoslag.nl

About The Author

Related posts